Dag-excursies met gids

 Onze gids pikt je in onze comfortabele minibus op bij je logeeradres in de omgeving van het meer van Viñuela, Velez Málaga of Torre del Mar en neemt je mee naar de hoogtepunten én de verborgen parels van dit prachtige deel van Andalusië. 

Groepje van minimum 2 en maximum 8 personen.

Persoonlijke begeleiding; wij kennen de verborgen hoekjes, de beste tapasbars en vermijden de toeristenvallen. Een ontspannen drie gangen lunch is altijd inbegrepen.

Caminito del Rey (1).jpg

Caminito del Rey

(incl lunch)

De legendarische Caminito del Rey is uitgegroeid tot de belangrijkste attractie van Andalusië en is één van 's werelds beroemdste wandelingen. Niet te missen!

€ 85

Screenshot 2020-01-06 at 16.28.35.png

Frigiliana, Nerja & Acebuchal

Het pitoreske Frigiliana werd al meermaals uitgeroepen tot het mooiste witte dorp van Andalucía. We lunchen heerlijk in het 'verloren dorp' Acebuchal, midden in het natuurpark.

€ 49

torcal.jpg

El Torcal, Dolmen & Antequera

De natuurpracht en de wilde berggeiten van het mooie natuurpark El Torcal zullen je met verstomming slaan. Gecombineerd met een bezoek aan de 5000 jaar oude dolmen.

€ 49

Malaga boquerons.jpg

Málaga stadsbezoek

Onze Nederlandstalige gids neemt je mee naar de hoogtepunten van Málaga, de leukste tapasbarretjes, de mooiste wandelstraten én de verborgen juweeltjes.

€ 49

DSC_6976.jpg

Alhama de Granada

Stadsbezoek en wandeling door de kloof van Alhama de Granada, een werkelijk schilderachtig stadje dat weinigen kennen, maar waarop je meteen verliefd wordt.

€ 49

Oogst.jpg

Olijfolie - tocht en proeverij

We bezoeken een 17de eeuwse olijfoliemolen, doen een wandeling langs 1000-jaar oude olijfbomen, leren hoe olijven geoogst en geperst worden en genieten van een proeverij op Finca Don Carmelo.

€ 49