La Cuadra

Unieke Tiny Farm House op Finca Don Carmelo

Finca Don Carmelo is een typisch Andalusische finca, temidden van een domein van 2,5 hectaren, met olijfbomen, fruitgaarden en groententuin, en met zicht op het meer van Viñuela en de Middellandse Zee. Hier kan je je onderdompelen in de serene rust van het trage landelijke leven en je longen volzuigen met gezonde buitenlucht. Terwijl je geniet van het rustgevende briesen van onze paarden en ezelin kan je luieren in een hangmat, een baantje trekken in ons natuurlijk zwembad en 's avonds genieten van onze buitenkeuken met bbq.

Momenteel vormen wij de schuilstal van onze paarden om tot ‘tiny farm house’. Je hebt wellicht al wel eens gehoord van ‘tiny houses’, letterlijk kleine huisjes die alles in zich hebben voor een comfortabel verblijf. Veel (jonge) mensen kiezen zelfs voor een leven in een tiny house, soms zelfs op wielen. Onze schuilstal wordt een mini-versie van onze eigen cortijo: een rustiek ingerichte tiny farm dus, die we toepasselijk La Cuadra (de stal) noemen en die letterlijk alles in huis zal hebben voor een heerlijke, onbezorgd vakantieverblijf temidden van olijf, avocado- en perzikbomen op onze finca.

Hoewel La Cuadra nog in de steigers staat, stonden we onlangs wel al met ons Tiny Farm House-concept in een reportage in het maandblad Ambiance dat je kan bekijken door hier te klikken.

Onze ‘tiny farm house’ telt een keuken(tje), een salon, een badkamer en één slaapkamer, geschikt voor een koppel of twee vriend(inn)en. Veel ramen en een riante veranda in hout maken dat het toch ruim aanvoelt en je je echt een met de natuur voelt. La Cuadra heeft een entree en parking. En natuurlijk heb je de beschikking over een prachtig privé-zwembad. Je hebt wel buren: onze paarden én de ezelin, en daarnaast onze twee geitjes.

Je verblijf is gegarandeerd rustig, temidden van het groen - de ‘tiny farm house’ ligt in onze eigen olijfgaard, met een eigen tuin en een grandioos uitzicht op het bergdorpje Comares. Er is internet voorzien. De plek leent zich voor een ontspannen ‘back to basics’ en ‘back to nature’ gevoel.

Wie van actie en afwisseling houdt kan tijdens zijn/haar verblijf à la carte het volgende bij ons boeken:


een paardrijtocht
een motortocht
een massage
een yogales
een begeleide wandeling inclusief picknick
een uitstap per minibus naar Alháma de Granada, de Caminito del Rey (wij zorgen voor toegangstickets), het natuurpark El Torcal, Málaga, Granada, een van de vele stranden, (de grotten van) Nerja…
een pizza-avond met pizza uit onze op hout gestookte pizza-oven

 

Reserveren is nu al mogelijk voor een verblijf vanaf september.

 

Prijs: 150 euro/nacht. Minimum verblijf: twee nachten.

Weekverblijf: 1000 euro van zaterag op zaterdag

(Check in: 15.00 uur - Check out: 11.00 uur)
 

Klik hier om te reserveren of voor meer informatie

Finca Don Carmelo - La Cuadra

Finca Don Carmelo ligt in het bergdorp Periana, met zicht op het meer van Viñuela

- Op 50 minuten rijden van Malaga

- Op 75 minuten rijden van Granada

- Op 20 minuten rijden van de Middellandse Zee