©2018 by traveldoncarmelo, a brand of La Factoría del Gusto S.L.

General Conditions

  • Facebook Social Icon

Motorreizen en expedities met een Royal Enfield Classic 500 cc

21 - 26 maart 2020 (nog 1 plaats vrij)

Vijf verschillende dagtochten vanuit onze vaste standplaats in ons dorp.  We verkennen de sierras van de Axarquia en Granada, rijden door en langs natuurparken, lunchen met de voetjes in het zand aan verlaten stranden.

Andalusische stertocht

3 - 10 april 2020 (Fully booked)

Dit is de droom van elke motard: een mooie mix van cultuur en natuur, van schitterende bergwegen en stukjes off-road, een bezoek aan de feeërieke souqs van Féz en Meknés en de mondaine melting pot van Tanger, ooit de thuis van de rock ’n’ roll dichter Burroughs en zijn Beat Generation

 

Marokko Bike Tour

13 april - 18 april 2020

Een trektocht die je over de belangrijkste sierras van de Axarquia, de Sierra Nevada, de Sierra de Cazorla en de Sierra de Baza brengt, langs witte dorpjes, verlaten stranden en gezellige tapasbars en restaurants, weg van de toeristische drukte, tussen de locals.

Andalusische sierras

 Nieuwe datum volgt

Over de Andes, door rivieren, jungle en suikerrietplantages, langs de koffieregio, pre-Colombiaanse opgravingen en de Tatacoa-woestijn.  Een onvergetelijk  avontuur.

Magisch Colombia

14/07 - 25/07 2020 

De Himalaya route is van een overweldigende schoonheid. Je rijdt over 's werelds hoogste berijdbare passen in de ongerepte natuur.

Het avontuur van je leven!

Himalaya Expeditie