top of page

Cultuurreizen

Bhutan: Royal Highland Festival

02ced24b-be01-4470-a7eb-c083a1d2b47f.JPG

20 - 27 Oktober 2021

We gaan eind oktober 2021 naar het Royal Highland Festival! Dit is een ongelooflijke kans om de semi-nomadische bergstammen uit het noorden en het oosten van Bhutan in actie te zien tijdens een spectaculair cultureel evenement waar zij hun eeuwenoude tradities, krijgsdansen, de kunst van het boogschieten etc. demonstreren en uitwisselen.

DE GOUDEN DRIEHOEK: SEVILLA, JEREZ EN CÁDIZ

IMG_8039.jpg

13 april - 19 april 2021 - Volgeboekt

Een magnifieke week met de kleurrijke koetsenparade tijdens de feria van Sevilla, een sherry-proeverij, flamenco-optreden, bezoeken aan Cádiz, Jerez de La Frontera, Sevilla en Sanlúcar de Barrameda en het prachtige natuurpark van Doñana.

Deur Salares.jpg

Don Carmelo Classic

Heel het jaar door op aanvraag te boeken

Don Carmelo’s Andalucía is een heerlijke vakantie in tiny farm house (een Cortijillos in het Spaans) La Cuadra met drie ontspannende uitstappen in de directe omgeving. Ik neem je mee naar de leukste plaatsen in de spreekwoordelijke ´achtertuin´ van mijn finca. Binnen een straal van 60 kilometer - bezoeken we de highlights van de streek: het natuurpark van El Torcal, de kloof van Alháma de Granada  en ´The Lost Village´. 

DSC_6976.jpg

Take a walk on the wild side

Neuwe datum volgt

Gegidste wandelingen vanuit de Posada de Periana. We doen elke dag een andere wandeling in de brede omgeving van Periana. Langs het meer van Viñuela, over de GR 7 naar de Tajo de Caballos, langs de oude spoorlijn in de sierra’s. 

 

Cazorla.png

Over de bergen

26 april - 1 mei 2021 - NOG 1 PLAATS

Op het programma: de pittoreske dorpjes van de Alpujarras en Trevêlez, Spanjes hoogst gelegen dorp, het iconische Granada en zijn Alhambra en kathedraal aan de voet van de Sierra Nevada, de prachtige Renaissance zustersteden Baeza en Ubeda en Cazorla.

166178_1754072928677_8331647_n.jpg

Noord-Marokko, Féz en Meknés

Nieuwe datum volgt

Een unieke reis per minibus doorheen het noorden van Marokko, langs prachtige natuur en de rijke cultuur van de koningssteden Féz en Meknés.

bottom of page