©2018 by traveldoncarmelo, a brand of La Factoría del Gusto S.L.

General Conditions

  • Facebook Social Icon

Rondreizen

We gaan eind oktober 2020 naar het Royal Highland Festival! Dit is een ongelooflijke kans om de semi-nomadische bergstammen uit het noorden en het oosten van Bhutan in actie te zien tijdens een spectaculair cultureel evenement waar zij hun eeuwenoude tradities, krijgsdansen, de kunst van het boogschieten etc. demonstreren en uitwisselen.

Bhutan: Royal Highland Festival

20 - 27 oktober 2020

Een magnifieke week met de kleurrijke koetsenparade tijdens de feria van Sevilla, een sherry-proeverij, flamenco-optreden, bezoeken aan Cádiz, Jerez de La Frontera, Sevilla en Sanlúcar de Barrameda en het prachtige natuurpark van Doñana.

Spaanse paarden, sherry en flamenco

25 april - 1 mei 2020

Ontdek met ons het Andalucía waar hippies, gitanos, romantici en de bohemiens pionierden. We duiken de Sierras van Grazalema in, nemen je mee langs de oude Moorse witte dorpen, gaan met een privé-boot de zee op in Tarifa om walvissen en dolfijnen te spotten, doen een tapas-tour in Cádiz en eindigen op de inmiddels wereldberoemde Caminito del Rey.

Bohemian Trail

7 - 12 juni 2020

Buitengewoon Bhutan

Vertrekdatum vrij te kiezen

Bhutan is een mythisch Himalaya-koninkrijk, dat geregeerd wordt door de filosofie van het Bruto Nationaal Geluk.  Een boeddhistisch, verstilde en unieke plek op de aarde, waar ze het evenwicht tussen vooruitgang en traditie zorgvuldig bewaren.

 

Een reis met tijd voor vergezichten en inzichten.

Hike & Ride in Andalucía

Op aanvraag

Een drie-daagse shortbreak in het zonnige Andalusië.

 

Met een bezoek aan Málaga, een wandeling langs de legendarsiche Caminito del Rey, een dagtocht te paard (ook voor beginners) in het natuurpark van El Chorro en een olijfolieproeverij bij Finca Don Carmelo.

In het spoor van de Moor

3 - 8 februari 2020

We nemen je mee naar dorpen en steden waar de Moren hun sporen hebben achtergelaten.

In architectuur, maar ook in landbouw, cultuur, taal en dagelijkse gebruiken. 

 

Een fascinerende ontdekkingstocht van de erfenis van de moren. 

2 - 7 maart 2020

Gegidste wandelingen vanuit de Posada de Periana. We doen elke dag een andere wandeling in de brede omgeving van Periana. Langs het meer van Viñuela, over de GR 7 naar de Tajo de Caballos, langs de oude spoorlijn in de sierra’s. 

 

Take a walk on the wild side

4 - 9 mei 2020 - Sorry, volgeboekt

Op het programma: de pittoreske dorpjes van de Alpujarras en Trevêlez, Spanjes hoogst gelegen dorp, het iconische Granada en zijn Alhambra en kathedraal aan de voet van de Sierra Nevada, de prachtige Renaissance zustersteden Baeza en Ubeda en Cazorla.

Over de bergen

22 februari - 1 maart 2020

Een unieke reis per minibus doorheen het noorden van Marokko, langs prachtige natuur en de rijke cultuur van de koningssteden Féz en Meknés.

Noord-Marokko, Féz en Meknés