Shinoj5
Shinoj5

press to zoom
jakoyogazwembad_edited
jakoyogazwembad_edited

press to zoom
ftsR2UEUT+2xFRsOUJj%oQ_thumb_7a7b
ftsR2UEUT+2xFRsOUJj%oQ_thumb_7a7b

press to zoom
Shinoj5
Shinoj5

press to zoom
1/8
Een heerlijk ontspannende week yoga op Finca Don Carmelo met Jakobien en haar Indiase Yoga leraar Shinoj

Zomer Yoga Retreat

@ Finca Don Carmelo

Reisduur: 6 dagen - 5 nachten


Reisperiode:

22 - 27 juni 2020

1 - 6 juli 2020 : volzet
Prijs:

Breng je eigen tent: 595 euro

Logeer in een Finca Don Carmelo Bell-Tent: 695 euro

Een heerlijk ontspannen yoga retreat met een 'touch of India' op Finca Don Carmelo met elke dag 2 sessies van 1,5 uur yoga met Indiase yoga master Shinoj Varghese.

Je logeert ofwel in je eigen tent op het domein van de finca, tussen de olijfbomen en vlakbij onze grazende paarden of in één van onze comfortabele 'bell tenten'.  

Je kan gebruik maken van het gemeenschappelijk sanitair en douche bij de paardenstallen. Tussen yoga-lessen door kan je luieren in één van onze hangmatten, zwemmen in ons natuurlijke zwembad, zonnen of genieten van een boek in de schaduw van één van onze talrijke olijf-, sinaasappel-, of citroenbomen. Onze finca ligt op slechts 500 meter van het schattige heuveldorpje Periana. Je kan er op eigen houtje naartoe wandelen.

Yoga: inbegrepen zijn veertien yogalessen (in totaal 21 uur) waarvan 15 uur Hatha/Ashtanga met Shinoj en 4 introductielessen (1 Yin Yoga, 1 Yoga Nidra, 1 Restorative Yoga en 1 Pranayama) met Jakobien.

Ontbijt, lunch en diner (altijd vegetarisch) worden door Alain bereid en buiten aan een lange, gezellige tafel geserveerd.  We voorzien ook twee uitstappen: een ochtend doen we yoga aan het strand en een ochtend maken we een wandeling in het spectaculaire natuurpark El Torcal de Antequera.

OVER SHINOJ, ONZE INDIASE GASTLERAAR
Shinoj Varghese (35) werd geboren in New Delhi en woont in Hyderabad. Hij studeerde aan de Indian Army Public School, maar in plaats van zich bij het Indiase leger aan te sluiten, koos hij ervoor het yog-pad te volgen. Hij vervolgde zijn studie aan het Yoga Darshanam instituut in Mysore (de bakermat van Ashtanga Yoga) en werd een master yoga-instructeur bij Bharat Thakur Artistic Yoga.

Hij is nu als vaste leraar verbonden aan de Shiva Shakti-yogaschool in Goa, waar hij toekomstige yoga-instructeurs Hatha en Ashtanga onderwijst tijdens lerarenopleidingen van de Yoga Alliance.

Hier ontmoette hij Jakobien van Finca Don Carmelo, die door hem werd getraind. Shinoj is een zeer geliefde yogameester die een persoonlijke discipline combineert met een groot hart voor yoga.
Finca Don Carmelo is er erg trots op dat Shinoj als instructeur aanwezig is tijdens onze allereerste zomer yoga-retreat.

OVER JAKOBIEN, VAN YOGA WITH JACKIE

Jakobien (Jackie) Huisman (49) werd geboren in Delft en woont sinds tien jaar in Andalucía waar zij samen met haar partner Alain Grootaers een olijvenfinca runt. Jakobien is van opleiding vertaalster maar koos voor een beroep als journaliste. Zo maakte zij meer dan 25 jaar geleden kennis met yoga door een interview met Ashtanga yoga guru Prem (Anthony Carlisi) in Antwerpen waarna zij door de jaren heen meer kennis van yoga opbouwde en les bleef volgen. In 2017 zette zij de stap om zelf een opleiding te volgen in India (200 hr Hatha/Ashtanga aan het AYM yoga instituut in Riskhikesh en 300 hr Hatha/Ashtanga aan de Shiva Shakti yogaschool in Goa).
 

PRAKTISCH


Inbegrepen
* Kamperen op Finca Don Carmelo in je eigen tent (595 euro) of in een Bell tent (zie foto hieronder)  van Finca Don Carmelo (695 euro /per gedeelde -zeer ruime- 2-persoonstent)
* Alle maaltijden (vegetarisch) op Finca Don Carmelo (5 x ontbijt, 4 x lunch, 5 x diner), water/thee.

* Twee excursies: een keer naar het strand en een keer naar het natuurpark
* Dagelijkse yoga sessies (2 x 1,5 uur per dag, alle leeftijden, alle niveaus)

* Transfers van en naar luchthaven.  Pick up luchthaven om 9.30 uur en op Plaza de la Merced in Málaga (voor wie een dag vroeger aankomt) om 10u.

Drop-off luchthaven (of in Málaga stad) om 14u. 

(Vlieg je vroeger, dan kunnen we voor jou ook apart luchthavenvervoer voorzien, op eigen kosten)


Niet inbegrepen
* Vlucht h/t naar Málaga
* Reisverzekering
* Annulatieverzekering
* De twee lunches tijdens de excursies zijn niet inbegrepen, (reken op ong. 12 euro/lunch).

* Alcoholische en andere dranken

* Massages (relaxerend en herstellend) zijn mogelijk op verzoek

Moeilijkheidsgraad

Alle niveaus

Screenshot 2019-09-22 at 11.53.27.png